Betaalwijze

Verlichting en Lampen Online gebruikt voor de verwerking van uw betalingen de meest laatst beschikbare technologie wat betreft veiligheid, zekerheid en nauwkeurigheid. Buckaroo is  een van de meest toonaangevende ondernemingen met betrekking tot het betalingsverkeer via internet. Beveiligde verbindingen tot en met een acurate informatieverstrekking zijn hierbij natuurlijk vanzelfsprekend. Hieronder kunt u vinden welke betalings mogelijkheden Verlichting en Lampen Online aanbiedt;

Betalen per iDEAL

De zendingen worden bezorgd door Post NL. Indien u niet thuis bent als de postbode bij u aanbelt, wordt het pakket later nogmaals aangeboden.

Als u bij de 2e afleverpoging opnieuw niet thuis bent kunt u het pakket bij uw postkantoor afhalen tot 3 weken na de 1e afleverpoging

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
  • Controle en overzicht op de betaling.

iDEAL werkt met ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS bank en Fortis en kan zonder meer worden gebruikt als u bij één van deze banken internet bankiert.

U behoeft zich hiervoor niet eerst aan te melden bij uw bank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen met Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

DIRECTebanking.nl

Indien u kiest voor DIRECTebanking.nl heeft u een tal van voordelen. Het is eenvoudig, veilig en snel. U kunt zorgeloos op het internet kopen. U profiteert niet alleen van een directe levering maar ook van de klantbeveiliging. DIRECTebanking.nl behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. DIRECTebanking.nl biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. De veiligheid wordt continue door de TÜV gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast bent u bij elke aankoop via DIRECTebanking.nl tegen datadiefstal verzekert. U hoeft zich NIET bij DIRECTebanking.nl te registreren om DIRECTebanking.nl als betaalmethode te kunnen gebruiken.