Over Ons

Waar Verlichting en Lampen Online voor staat is heel simpel: een groot assortiment aan hoogwaardige interieur verlichting tegen veel lagere prijzen dan u wellicht gewend bent. 

Onze formule gaat uit van een optimale presentatie van onze artikelen, gecombineerd met een overzichtelijke en ruime showroom in Naaldwijk. Onze webwinkel is heel overzichtelijk verdeeld in categorieen zoals o.a. buitenlampen, badkamerverlichting en hanglampen, waardoor u met een paar klikken de juiste lamp kunt vinden. Elke lamp heeft bij ons een 'serie' naam gekregen, wat betekent dat er in een 'serie' vaak meerdere modellen of maten zijn ondergebracht. Hierdoor krijgt u in één oogopslag een helder overzicht van onze totale collectie. 

Al onze lampen zijn met de grootst mogelijke zorg in beeld gebracht, waarbij ook de afmetingen en details duidelijk zijn omschreven. Met een enkele druk op de knop kunt u de lampen bestellen, waarna ze bij u worden thuisbezorgd. 

Vindt u het niet zo'n fijn idee om slechts foto's te kunnen zijn bij het maken van uw keuze, dan bestaat ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze showroom in Naaldwijk om de lampen in het echt te zien. U zult versteld staan van onze uitgebreide collectie en van de hulpvaardigheid van onze deskundige medewerkers, die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Dit alles natuulijk zonder dat u ook maar iets meer betaalt dan de prijzen die vermeld staan in onze webwinkel.

Waarom kopen bij Verlichting en Lampen Online:
Interieurverlichting kiezen is veelal niet makkelijk. Het bepaalt in belangrijke mate de sfeer in uw woning en lampen moeten naast mooi ook functioneel en duurzaam zijn. Mooie en functionele lampen zijn in de praktijk echter vaak erg duur.

Al onze producten voldoen aan alle eisen en normen die daar aan kunnen worden gesteld. Door efficiënte inkoop en sterke kostenbeheersing kunnen wij alles tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.   

Heeft u in ons brede assortiment toch niet kunnen vinden waar u naar op zoek was, neemt u dan dan gerust contact met ons op.